Stap 8: Informeer spelers & ouders over het gebruik van PSD

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Wanneer de integratie van PSD goed verloopt en jullie klaar zijn voor de volgende stap kunnen we de spelers en de ouders op de hoogte brengen van de integratie. 

Voordat je deze stap onderneemt moet je zeker zijn dat de sportieve planning goed is ingevuld en dat de trainers allemaal goed weg zijn met PSD. 

Onderstaande e-mail kan je versturen ter aanvulling van de uitnodiging die je vanuit PSD stuurt. In de e-mail stuur je ook best het PDF-bestand door die we naar de admin stuurden bij de opstart.

E-mail template voor spelers & ouders

Beste leden, 

Met deze e-mail willen we jullie op de hoogte brengen van ons partnership met ProSoccerdata (PSD), een voetbalplatform waar je de persoonlijke en club planning op de voet kan opvolgen. Al de communicatie zal vanaf heden ook via PSD lopen. Vergeet ook zeker niet de ProSoccerData applicatie te downloaden op jullie smartphone. Hierin is een handige chatfunctie verwerkt zodat er per team een groepsgesprek kan worden gestart. 

Ik raad jullie daarnaast ook allemaal aan om de bijlage grondig door te nemen zodat jullie alle functionaliteiten goed begrijpen. 

Binnenkort krijgt iedereen een uitnodiging met toegang tot het clubplatform. 

Het clubplatform zal beschikbaar zijn via volgende URL: PREFIX.prosoccerdata.com

Aarzel zeker niet om mij te contacteren Indien jullie hulp nodig hebben of extra vragen hebben. 

Sportieve groeten, 

Uw naam


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)