Stap 7: Maak staff accounts aan

Bijgewerkt door Amber De Smet

Eenmaal dat alle spelers ingedeeld zijn in een team, alle medewerkers geregistreerd zijn en de rechten correct zijn ingesteld, dan is het tijd om de medewerkers op PSD uit te nodigen.

Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Ga naar Controlepaneel > Rechten > Gebruikersbeheer
  2. Klik op een stafflid en voeg een gebruiker toe door op de groene knop 'Gebruiker toevoegen' te klikken.
  1. Kies een e-mailadres of voeg er één toe en bepaal welk gebruikersprofiel je aan dit stafflid toekent. Klik vervolgens op de gele knop 'Verstuur' om de uitnodiging te versturen. Het stafflid krijgt automatisch de rechten die verbonden zijn aan het geselecteerde gebruikersprofiel.
  1. Je kan ook verschillende staffleden selecteren en bovenaan op de blauwe 'Verstuur uitnodigingen' knop klikken om ze allemaal tegelijk een uitnodiging te versturen.
  2. Indien de uitnodiging correct is uitgestuurd dan wordt het sleuteltje voor de naam van het stafflid geel. Stel dat het stafflid zijn account activeert dan zal de sleutel groen kleuren.