Stap 9: Maak speler accounts aan

Bijgewerkt door Amber De Smet

Ga naar het controlepaneel en kies daar voor de tab 'Rechten'. Bij 'Gebruikersbeheer' selecteer je de tab 'Speler' om al de spelers te zien. Indien alle spelers een correct e-mailadres hebben gekregen kan je ze allemaal een uitnodiging versturen.

Klik links eerst op het bovenste vinkje (dan selecteer je alle spelers) en klik vervolgens op 'Verstuur uitnodigingen'. Er zal een pop-up openen waar je de e-mailadressen zal kunnen kiezen of toevoegen. Klik vervolgens op 'Verstuur' om een uitnodiging te sturen naar de gekozen e-mailadressen.

Klik hier om te bekijken hoe je meerdere accounts aanmaakt voor 1 speler. Bijvoorbeeld wanneer zowel de speler, papa en mama een account wensen met hun eigen e-mailadres.