Stap 2: Toevoegen van teams & groepen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Teams aanmaken

Eens de locaties zijn geregistreerd op het platform, is het tijd om de verschillende teams aan te maken. Ga naar 'Instellingen' onder het controlepaneel en klik op teams in de pre-setup tab. De teams kunnen worden aangemaakt door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken. Hierin dien je vervolgens de algemene informatie van dit team in te vullen (naam, leeftijd, geslacht, ...). Eventueel ook de standaard speelsite, standaard terrein, terreinbezetting en standaard kleedkamers zodat deze steeds automatisch worden aangegeven bij elke training en thuiswedstrijd in het platform.

Groepen toevoegen

Om de communicatie tussen verschillende clubleden te vereenvoudigen kunnen er verschillende groepen gecreëerd worden (bv: scoutingscel, trainers, medisch, ...). Om groepen te creëren gaat u naar 'Groepen leden' in het Controlepaneel. U kunt een nieuwe groep toevoegen door op de groene 'Toevoegen' knop te drukken. Klik op de blauwe 'Leden toekennen' knop om leden aan een specifieke groep toe te voegen. Om een lid uit een specifieke groep te verwijderen moet je op het rode kruisje drukken achter zijn/haar naam.