Stap 5: Creëer speler ratings

Bijgewerkt door Amber De Smet

Hoe goed was een speler tijdens de wedstrijd? Was hij uitstekend of ondermaats? Na elke wedstrijd kan een trainer snel een score ingeven bij het opstellen van zijn wedstrijdverslag. Deze scores worden bijgehouden in de statistieken zodat de prestatie van een speler kan vergeleken worden met de gemiddelde prestatie van zijn team.

Een speler rating toevoegen

Om verschillende speler ratings toe te voegen gaat u naar de tab 'Sportief' in de Instellingen sectie van het Controlepaneel. Klik op de groene 'Toevoegen' knop om een numerieke score toe te voegen en een bijhorende beschrijving bv: 10 - Wereldklasse. Eenmaal geregistreerd kunt u vertalingen voor deze beoordelingen toevoegen door op het gele potloodicoon te klikken. Dit is handig als u verschillende trainers hebt met een andere moedertaal.

Een speler rating kan worden gegeven in de 'Speler ratings' tab van een wedstrijdverslag. Hier kan u ook feedback geven op de prestatie van jouw spelers.