Wedstrijden inplannen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Via de 'Wedstrijden' tab in de Sportieve module kan je wedstrijden gaan toevoegen per team. Door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken, kan je kiezen om één wedstrijd toe te voegen of meerdere wedstrijden.

Één wedstrijd toevoegen

Vul alle verplichte velden in (datum, uur, thuisclub, bezoekende club en type wedstrijd) en kies welke andere optionele velden je wenst in te vullen.

Door op de button voor het invulveld van 'Thuisclub' of 'Bezoekende club' te klikken, zal de naam van je club automatisch worden ingevuld.
Wanneer de club van de tegenstander niet gevonden wordt in de database kan je die zelf toevoegen door op 'Voeg een nieuwe club toe' te klikken.
Mobiele app

Het is ook mogelijk om een wedstrijd toe te voegen via de mobiele app. Voor meer info klik hier.

Meerdere wedstrijden toevoegen

• STAP 1: UPLOAD

Upload een Excel lijst met al de wedstrijden door op de 'Upload' button te klikken of maak manueel een lijst aan in PSD.

• STAP 2: KOLOMMEN DEFINIËREN

In de 2e stap moet je de kolommen van je lijst correct gaan linken met de bestaande velden in PSD.

Vergeet onderaan zeker niet het veld 'De eerste rij bevat kolomnamen' aan te vinken indien dit het geval is!
  • STAP 3: GEGEVENS HERZIEN

In deze stap krijg je een overzicht te zien van je lijst gelinkt aan de bestaande velden in PSD. Indien er rijen zijn die fouten bevatten, zullen de foute cellen rood gekleurd zijn. Het volstaat dan om deze manueel aan te passen door op de cel te klikken. Zolang de fouten er niet worden uitgehaald, zal je niet naar de laatste stap kunnen doorgaan.

• STAP 4: GEGEVENS KOPPELEN

In de laatste stap krijg je een lijst te zien van waarden die niet automatisch konden gekoppeld worden. Je dient deze correct te koppelen door de voorgestelde beoogde waarde te behouden of door de beoogde waarde zelf in te geven. Wanneer er voor elke rij een beoogde waarde is ingevuld, zal je onderaan rechts op de gele 'Importeren' knop kunnen klikken. Alle wedstrijden worden nu geïmporteerd in je platform.

Voorbeeld upload document

Upload sheet game import