Categorieën

Door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken, kan je een nieuwe categorie gaan toevoegen. Je dient een naam in te vullen en je kan ook meteen aangeven met wie je deze categorie wenst te delen (individu, team, groep of iedereen).

De gebruikers met wie je een categorie deelt, zullen in de menubalk ook de 'Rapportering' module te zien krijgen met daarin de rapporten die gelinkt zijn aan deze categorie.

Nadat je een categorie hebt toegevoegd, kan je verschillende rapporten koppelen aan deze categorie door op de rij van de categorie te klikken. Aan de rechterkant zal er een nieuw kader tevoorschijn komen waar je via de groene 'Toevoegen' knop een rapport kan koppelen. Standaard zal hier 1 rapport over de health check beschikbaar zijn om toe te voegen.

Als je nadien in de menubalk klikt op een categorie dan zal je de verschillende rapporten die gelinkt zijn aan deze categorie te zien krijgen.

Planning

Via deze tab ga je de planning gaan opstellen van de rapporten die moeten verstuurd worden. Je bepaalt zelf welke rapporten, naar wie en wanneer dat deze verstuurd moeten worden.

Verstuur

Deze tab dient om een rapport onmiddellijk te versturen naar een individuele speler, stafflid of naar een bepaald team.