Kleding instellingen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Maten & Artikelen

Voeg maten en artikelen toe door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken. Je kan vervolgens deze maten en artikelen gaan combineren in de tab 'Producten'.

Producten

In dit tabblad kan je producten maken door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken. Je kan dan een artikel combineren met een bepaalde maat en er een prijs aan koppelen. Zodra er een nieuw product aangemaakt is, kan je er een voorraad aan toevoegen door op de blauwe 'Voorraad lijst' knop te klikken. Je kan vervolgens op de groene 'Toevoegen' knop klikken om een nieuwe voorraad in te geven.

De beschikbare voorraad per item wordt automatisch aangepast aan de hand van de bestellingen die door de spelers/ouders worden geplaatst.

Pakketten

Om een specifiek kledingpakket aan te maken, klik je op de groene 'Toevoegen' knop in de 'Pakketten' tab. Kies een naam voor het pakket, stel de prijs in en voer de teams in die het pakket kunnen bestellen.

Het is ook mogelijk om de prijs op €0 te plaatsen indien dit al verrekend is in het lidgeld.