Bestelling plaatsen

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Je kan kledij bestellen door op het webplatform links in de menubalk op 'Kleding' te klikken. Klik nu op de groene 'Bestellen' knop en kies vervolgens een pakket of artikel naar keuze. Door op de groene knop 'Verdergaan' te klikken, krijg je een overzicht van de geselecteerde artikels met de aantallen en de maten. Om je bestelling te bevestigen klik je ten slotte op de gelen knop 'Bestelling afronden'.

Zodra je bestelling bevestigd is, zal het onder 'Mijn bestellingen' komen te staan. Je ziet in dit overzicht ook meteen hoeveel artikels van je bestelling reeds zijn geleverd. Door op de gele button 'Artikels' te klikken zie je welke artikels reeds geleverd zijn en welke nog in bestelling zijn.