Bestellingen plaatsen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Zodra de kleding module is geconfigureerd en er een kledijpakket werd toegevoegd, hebben de spelers de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen via het platform. Ze dienen te klikken op de groene 'Bestellen' knop, vervolgens dienen ze een pakket of een artikel te selecteren en hun bestelling te bevestigen. Zodra de bestelling bevestigd is, zal de status van de bestelling aan de rechterkant van het scherm verschijnen.