Betalingsverzoek betalen als clublid

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Wanneer je als club werkt met online betalingen via ProSoccerData kunnen je leden via PSD het betalingsverzoek betalen. Indien dit niet het geval is dient de verantwoordelijke de betalingen handmatig toe te voegen.

Een betalingsverzoek kan je op drie manieren online betalen:

Via e-mail

Door in de e-mail van het betalingsverzoek te klikken op 'Betaal nu'. Via deze weg zal het clublid worden doorverwezen naar het betalingssysteem.

Via startpagina

Door op de startpagina van het ProSoccerData platform in de tabel 'Betalingsverzoek' op de blauwe button 'Betaal online' te klikken naast de factuur.

Het clublid zal vervolgens worden doorgestuurd naar de betalingsinstelling waar hij/zij de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen de verschillende betalingsmogelijkheden (afhankelijk van welke de club actief heeft gezet). Hieronder zie je een voorbeeld van de betalingsmogelijkheid via Bancontact.

Zodra de betaling is afgerond, zal het clublid worden doorgestuurd naar het PSD platform waar hij/zij een betaalbevestiging zal ontvangen.

Zodra de betaling is voldaan zal deze ook worden aangepast op de startpagina in de tabel 'Betalingsverzoek'.

Via factuur

Door op de startpagina van het ProSoccerData platform in de tabel 'Betalingsverzoek' op de oranje button te klikken. De factuur zal geopend worden en het clublid kan onderaan op de betaallink klikken. Hij/Zij zal automatisch worden doorgestuurd naar de betalingsinstelling waar hij/zij de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen de verschillende betalingsmogelijkheden (afhankelijk van welke de club actief heeft gezet).

Een clublid kan het betalingsverzoek alleen betalen wanneer deze ook effectief werden verstuurd.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)