Evaluaties

Bijgewerkt door Amber De Smet

Overzicht

Om extra-sportieve evaluaties toe te kunnen voegen, moet je eerst in de Evaluaties module een evaluatietype maken onder de tab 'School'. Voor meer info klik hier.

In deze tab krijg je een overzicht van alle extra-sportieve (zelf)evaluaties. Door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken kan je nieuwe extra-sportieve (zelf)evaluaties per groep (of individueel) gaan aanmaken.

Het invullen of delen van een extra-sportieve evaluatie is hetzelfde als bij een club evaluatie. Meer info hierover kan je raadplegen via dit artikel.

Resultaten

In deze tab kan je een totaalresultaat zien van de verschillende evaluaties die zijn ingevuld voor een leerling. Indien je meerdere evaluaties houdt op 1 schooljaar, dan kan je per groep bovenaan rechts de juiste periode uitfilteren waarin de evaluaties vielen. Vervolgens krijg je een eindscore waarbij de verschillende evaluaties worden opgeteld.