Overzicht spelers

Bijgewerkt door Amber De Smet

Evaluatie aanmaken

Individuele evaluatie

Een individuele evaluatie aanmaken voor een speler kan door in de tab 'Individueel' op de knop 'Toevoegen' te klikken. Er zal een pop-up openen waarbij je de titel van de evaluatie, de datum, het hoofdtype (speler, keeper, scouting), het type van de evaluatie, het team en de naam van de speler dient in te vullen.

Het type van de evaluatie kan je vooraf instellen via Instellingen > Evaluatietype > Speler

Eens dat er een evaluatie werd aangemaakt kan je op de naam van de speler klikken in het overzicht en vervolgens op de groene knop 'Vul evaluatie in' om deze evaluatie ook in te vullen. De vaardigheden met een sterretje dien je verplicht in te vullen. In het overzicht worden de evaluaties die nog niet zijn ingevuld weergegeven met een rode achtergrond. De evaluaties die reeds zijn ingevuld hebben een witte achtergrond.

Groepsevaluatie

Een groepsevaluatie aanmaken gebeurt op dezelfde manier in de tab 'Groepsevaluatie', maar dan op teamniveau (of een evaluatie van meerdere spelers van hetzelfde team).

Onder Auteur dien je de staffleden in te vullen die toegang mogen hebben tot de aangemaakte evaluatie.

Acties

Aan de rechterkant van elke evaluatie krijg je zes verschillende acties te zien:

• Wijzig evaluatie: De evaluatie aanpassen (titel, datum of auteur).

• Vul evaluatie in: Klik op deze button als je de evaluatie wenst in te vullen.

• Druk evaluatie af: De evaluatie omzetten in een pdf-bestand zodat deze kan afgedrukt worden in een aangepaste lay-out.

• Kopieer: De evaluatie kopiëren (om dezelfde evaluatie op een ander moment te gebruiken).

• Deel met: De evaluatie gaan delen met de speler.
    • Button is wit = evaluatie is NIET gedeeld met de speler.
    • Button is groen = evaluatie is gedeeld met de speler.

• Verwijder: De evaluatie uit het platform verwijderen.

Wanneer je een evaluatie deelt met een speler dan zal hij/zij hiervan een melding ontvangen. De speler kan de evaluatie dan ook steeds terugvinden op zijn/haar profiel.

Zelfevaluatie

Het is ook mogelijk om spelers een zelfevaluatie te laten invullen. Klik hier voor meer info.