Tandwiel icoon

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Bovenaan het platform kunt u op het tandwiel icoon klikken voor de volgende 2 functies:

1. Transferverzoeken

Voor meer info klik hier.

1. Integratie updates

Indien dit inbegrepen zit in jullie pakket.

1. Ongeldige e-mail lijst

De ongeldige e-mail lijst geeft een overzicht van welke e-mailadressen op jullie platform als ongeldig staan aangeduid. De gebruiker aan wie het e-mailadres is gekoppeld wordt weergegeven evenals de reden waarom het e-mailadres ongeldig is.

Van zodra een e-mailadres is aangeduid als ongeldig worden er GEEN e-mails meer naar gestuurd.

De e-mailadressen waar een typ- of schrijffout instaan of e-mailadressen die niet juist zijn, kan je gaan aanpassen in de Administratie module. E-mailadressen die juist zijn, maar toch als ongeldig staan aangegeven kan je terug gaan aanduiden als geldig op 2 manieren:

• Door het kader vooraan in de tabel op de rij van het juiste e-mailadres te gaan aanvinken en vervolgens op 'Valideer' te klikken.

• Door op de groene button achteraan de rij van het juiste e-mailadres te klikken.

Er zal vervolgens een popup openen waar je de validatie nog dient te bevestigen.

Je kan ook alle e-mailadressen van 1 pagina in bulk valideren door het kader helemaal bovenaan aan te vinken en op 'Valideer' te klikken.

Via de tab 'Geldig' kan je ook e-mailadressen naar de ongeldige lijst brengen op de volgende 2 manieren:

• Door het kader vooraan in de tabel op de rij van het foutieve e-mailadres te gaan aanvinken en vervolgens op 'Maak ongeldig' te klikken.

• Door op de rode button achteraan de rij van het foutieve e-mailadres te klikken.

Er zal vervolgens een popup openen waar je de blacklisting nog dient te bevestigen.