Inbox

Bijgewerkt door Amber De Smet

Video handleiding

We maken in de inbox een onderscheid tussen e-mails & chatberichten.

E-mail

Je krijgt een overzicht van alle ontvangen e-mails in je inbox. Bij de ongelezen e-mails staat er een rood bolletje voor zodat je deze kan onderscheiden van e-mails die je al gelezen hebt. Daarnaast kan je bovenaan ook andere mappen selecteren zoals gemarkeerde e-mails, verzonden e-mails, alle e-mails, concepten en alle e-mails in je prullenmand. Via de zoekknop bovenaan rechts kan je ook zoeken naar een specifieke e-mail. Op deze manier kan je snel een e-mail terugvinden.

Door op een e-mail te klikken, kan je hem lezen. Wens je de e-mail te beantwoorden of door te sturen? Klik dan op de button bovenaan rechts en selecteer één van de volgende opties: antwoord, antwoord allen of doorsturen. Indien je de e-mail wilt verwijderen, klik dan simpelweg op de prullenmand button bovenaan.

Door in het overzicht van je e-mails een bepaalde e-mail ingedrukt te houden, kan je meerdere e-mails tegelijkertijd gaan verwijderen. Vink ze aan en klik vervolgens bovenaan op de prullenmand button.
Nieuwe e-mail versturen

Door onderaan rechts op de tekstballon met het plusteken te klikken, kan je een nieuwe e-mail beginnen opstellen. Je kan eerst en vooral invullen naar wie de e-mail wordt verstuurd. Naast de 'Naar' heb je ook de mogelijkheid om personen, groepen of teams toe te voegen in CC of BCC.

Indien jullie een communicatie uitsturen naar de volledige club raden we aan om iedereen toe te voegen in BCC zodat niet iedereen alle antwoorden ontvangt.

Bepaal daarnaast het onderwerp van de e-mail en typ je bericht. Indien je een foto of bestand wenst toe te voegen aan de e-mail klik je op de 'paperclip' button bovenaan. Indien je een e-mail later wenst af te werken kan je op de 'Opslaan' button klikken bovenaan zodat de e-mail bewaard wordt in je concepten. Om tot slot de e-mail te versturen klik je bovenaan rechts op de button met pijl naar rechts.

Chat

Je krijgt een overzicht van al jouw chatberichten te zien. Bij de ongelezen chatberichten staat er een rode cirkel achter met een cijfer in. Dit cijfer duidt op het aantal ongelezen chatberichten binnen deze chat. Via de zoekknop bovenaan rechts kan je ook zoeken naar een specifiek chatbericht. Op deze manier kan je snel een chatbericht terugvinden.

Door op een chatbericht te klikken, kan je hem lezen. Onderaan kan je antwoorden door een tekst te typen en vervolgens op de blauwe 'Verstuur' knop te klikken. Je kan ook een foto versturen indien gewenst.

Je kan een groepschat onderscheiden van een chatbericht met 1 persoon doordat er vooraan meerdere personen worden weergegeven.

Je kan bovenaan een chatbericht op de naam van de persoon of de groepschat klikken. Je ziet nu de deelnemers van de chat staan, maar ook de mogelijkheid om de chat te verlaten. Indien je de chat verlaat zal de chat ook verwijderd worden uit je chatberichten.

Nieuw chatbericht versturen

Door onderaan rechts op de tekstballon met het plusteken te klikken, kan je een nieuw chatbericht beginnen opstellen. Klik simpelweg op de naam van de persoon waarnaar je een chatbericht wilt versturen en schrijf je bericht. Indien je een groepschat wenst te maken, klik je op 'Maak een nieuwe groepschat' en geef je de groepschat een naam. Je kan bij een groepschat ofwel teams, groepen of meerdere personen toevoegen. Klik nadien bovenaan rechts op de pijl naar rechts en begin je bericht te schrijven voor de deelnemers.

Bij de groepschats die je zelf hebt aangemaakt kan je nadien ook wijzigingen gaan doorvoeren. Druk hiervoor bovenaan op de naam van de groepschat en vervolgens op het potloodje bovenaan rechts. Je kan nu de naam van de groepschat wijzigen en nieuwe personen gaan toevoegen. Klik na je wijzigingen bovenaan rechts op het V'tje om de wijzigingen op te slaan.

Tevens kan je achter een persoon op de 3 horizontale puntjes klikken om ofwel de persoon te verwijderen uit de groepschat ofwel het profiel te bekijken van de persoon.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)