Posities

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Op deze pagina kan je aangeven welke posities je actief wilt plaatsen op het clubplatform. Door op een positie te klikken wordt ze actief, je moet dan enkel nog de naam van de positie ingeven en deze linken aan een positietype. Het positietype dien je vooraf toe te voegen via de groene knop 'Toevoegen'. Je kan zoveel posities actief plaatsen als je zelf wenst.

Deze posities zijn van toepassing op het spelersprofiel en voor de scoutingsmodule. Wanneer je een speler scout kan je namelijk ook via deze posities aangeven op welke positie de speler kan spelen.