Posities

Bijgewerkt door Amber De Smet

Op deze pagina kan je de posities gaan bepalen en benoemen dewelke je wenst te gebruiken binnen de club en dit voor zowel de spelers als de opstellingen.

Speler

Deze posities kunnen gebruikt worden om de beste positie(s) van een speler te bepalen. Je kan dit per speler gaan instellen op zijn spelersprofiel en dit voor zowel eigen spelers als externe spelers.

Door op een positie te klikken wordt ze actief en kan je vervolgens de naam ingeven en deze linken aan een positietype. Klik op de gele 'Opslaan' knop om te bewaren. Het positietype kan je toevoegen via de groene knop 'Toevoegen'. Je kan zoveel posities actief plaatsen als je zelf wenst.

Opstelling

Deze posities kunnen gebruikt worden voor de opstellingen in de wedstrijdvoorbereiding en het wedstrijdverslag. Meer info over hoe je dit kan gebruiken in de wedstrijdvoorbereiding en het wedstrijdverslag vind je hier.

Alle posities zijn actief en kan je niet uitschakelen. Op deze manier kan je in de wedstrijdvoorbereiding en het wedstrijdverslag ook een custom opstelling maken die niet gelinkt is aan een formatie. Door op een positie te klikken kan je de naam ingeven of aanpassen. Klik op de gele 'Opslaan' knop om te bewaren.