Spelersprofiel

Bijgewerkt door Amber De Smet

Je kan een speler makkelijk opzoeken door zijn/haar naam in te voeren in de zoekbalk bovenaan het scherm. Op de individuele profielpagina wordt alle informatie, die verschillende medewerkers geregistreerd hebben, gecentraliseerd:

• Persoonlijk: Allerlei persoonlijke gegevens zoals geboortedatum, nationaliteit, positie, clubverleden zijn hier samengebundeld. Deze informatie kan gewijzigd worden door op de gele 'Aanpassen' knop te klikken.
  • Contact: Contactgegevens van de speler en van de school waar de speler les volgt.

• Opvolging: Voeg willekeurige notities toe aan een speler. Hier kan je ook een document aan zijn/haar profiel koppelen en bepalen wie toegang heeft om jouw notities te zien.
  • Planning: Hier kan je de individuele planning terugvinden van de speler. Consultaties, activiteiten en afwezigheden kunnen hier aan de individuele planning worden toegevoegd.

• Trainingen: Controleer of een speler aanwezig of afwezig was op een training en lees de commentaar die de trainer gaf over zijn/haar trainingsprestaties.
  • Wedstrijden: Controleer de statistieken van een speler tijdens zijn/haar wedstrijden. Alle wedstrijdinformatie van een speler die de trainer in de wedstrijdverslagen heeft opgegeven wordt hier bijgehouden.
  • Feedback: Gebruik deze functie om directe feedback aan een speler te geven. De speler zal de feedback die je hebt gegeven kunnen lezen. U kan een nieuwe feedback toevoegen door op de groene 'Voeg feedback toe' knop te klikken.
  • Doelstellingen: Maak nieuwe doelstellingen aan voor de speler die hij/zij na een bepaalde periode zou moeten behalen.

• Evaluaties: Hier kan u de evaluaties bekijken die een trainer of stafflid heeft ingevuld voor een speler. Deze evaluaties zijn enkel zichtbaar voor leden die over de juiste leesrechten beschikken.
  • Vragenlijsten: Hier krijg je een overzicht van de ingevulde vragenlijsten door deze speler (of trainer). Door op de groene 'oog' button te klikken, kan je de antwoorden van de speler op een bepaalde vragenlijst gaan bekijken.

• Medisch: Houdt de biometrie (hoogte, lengte, vetpercentage) van de speler bij. Op deze pagina vindt u ook de blessurehistoriek van de speler.

• Performance: De resultaten die werden ingevuld in de Performance module worden weergegeven onder deze tab, hier kan je vervolgens de resultaten gaan vergelijken met een ingestelde benchmark of een test uit het verleden.

• Scouting: In deze tab kan u, als er een scoutingsrapport gemaakt is over deze speler, eerder opgemaakte scoutingsrapporten terugvinden.

• Video: In deze tab kan u alle video's bekijken waarin een speler getagd is. Het is een overzicht van alle fragmenten waarin hij/zij aan deelnam. De video bekijken doet u door op het 'Play' icoon te klikken.

Het spelersprofiel kan worden afgedrukt via de gele button rechtsboven de pagina.

Hierin heb je vervolgens de mogelijkheid om te kiezen welke informatie (afhankelijk van de actieve modules op je platform) je gaat opvragen. Wanneer je dit gaat downloaden (via de 'Print' button) zal het bestand worden klaargemaakt, eenmaal het bestand klaar is om te downloaden zal je verwittigd worden via e-mail.