Scouting functies

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

In je dashboard wordt een onderscheid gemaakt tussen de aankomende en afgelopen scoutingsopdrachten. Door op de titel te klikken, krijg je een volledige lijst te zien van je aankomende of afgelopen scoutingsopdrachten.

In deze lijst kan je bovenaan rechts ook switchen van het truitje naar het club symbool om de aankomende of afgelopen scoutingsopdrachten te zien van alle scouts.

Aankomende scoutingsopdrachten

Door op een aankomende scoutingsopdracht te klikken krijg je alle details te zien zoals type scoutingsopdracht (wedstrijd, training, toernooi of tegenstanderanalyse), scout en adres. Wanneer je onderaan op de kaart klikt, heb je tevens de mogelijkheid om je te laten navigeren naar het adres van de scoutingsopdracht via een navigatiesysteem zoals Waze of Google Maps.

Afgelopen scoutingsopdrachten

Na afloop van een scoutingsopdracht kan je het verslag invullen door op de oranje knop ‘Scoutingsverslag maken’ te klikken. Vul de nodige informatie in voor de beschikbare tabs en klik ten slotte bovenaan rechts op de opslaan button om je verslag op te slaan. Je kan kiezen om je verslag meteen te finaliseren of op te slaan als concept zodat je het later kan afwerken. Van zodra een verslag gefinaliseerd is, komt er een oranje V'tje bij te staan.

Klik hier om te weten te komen hoe je een scoutingsverslag kan invullen via de mobiele applicatie. Nadat een scoutingsverslag is gefinaliseerd kan je het bekijken door bovenaan rechts op de verrekijker button te klikken. Je krijgt nu alle info te zien dat is ingevuld in het scoutingsverslag.

Type wedstrijd & tegenstanderanalyse

Switch bovenaan makkelijk tussen de 2 clubs en de opstelling. Door op een speler te klikken, krijg je alle info te zien dat is ingevuld door de scout voor deze speler. Zo zie je het aantal doelpunten dat hij heeft gemaakt, het aantal assists, zijn rating en potentiële rating, maar ook extra info zoals bijvoorbeeld de posities waar hij heeft gespeeld tijdens de wedstrijd.

Type toernooi

Wanneer je het scoutingsverslag van een toernooi gaat bekijken zie je naast de uitblinkers ook de rangschikking van het toernooi en de conclusie. Door op een uitblinker te klikken krijg je meer info te zien over die speler.

Type training

In een scoutingsverslag van een training krijg je de uitblinkers te zien en de opmerkingen over die training. Door op een uitblinker te klikken krijg je ook weer meer info te zien over die speler.