Overzicht

Bijgewerkt door Amber De Smet

Via deze pagina kan je een overzicht terugvinden van de verstuurde vragenlijsten naar de spelers en hun antwoorden.

Resultaten

Alle ingevulde vragenlijsten kunnen weergegeven worden in tabelvorm of in grafiekvorm, de weergave kan je wijzigen via de knoppen rechtsboven de tabel. De resultaten worden per dag weergegeven. Om de resultaten van andere dagen te bekijken dien je de datum te wijzigen via het kalendericoontje rechtsboven de tabel.

Via 'toon kleuren' kan je aangeven welke kleuren er dienen op te vallen in het overzicht en welke niet, dit zal enkel invloed hebben op numerieke waarden. Hiermee zie je meteen welke spelers er hoog of laag scoren op de verschillende vragen.

Om de individuele resultaten van een speler in detail te bekijken dien je te klikken op zijn scores. Hier krijg je meteen een overzicht van alle antwoorden van de speler in kwestie en wanneer de speler deze heeft ingevuld.

Trainingsaanwezigheden

Binnen het overzicht krijg je ook de geplande trainingen van de dag zelf te zien. Je kan via daar ook de aanwezigheden doorgeven.

  • Volledig schema: Speler zal aan alle onderdelen van de training deelnemen

  • Aangepast schema: Speler zal aan enkele onderdelen van de training deelnemen

  • Afwezigheidsreden: Speler zal afwezig zijn voor de training
De trainingsinhoud kan je openen door te klikken op de training in de hoofdbalk.

Bij aanpassing van een aanwezigheid dien je ook steeds een opmerking mee te geven. Dit zal weergegeven worden in de training zelf onder 'Opmerkingen' en op het spelersprofiel onder 'Trainingen'.

Spelers die een aangepast programma krijgen, zullen in de training onder 'Spelers per onderdeel' voorafgegaan worden door een geel driehoek icoon.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)