Rekrutering

Bijgewerkt door Amber De Smet

Om het rekruteringsproces van spelers op te volgen moet je er eerst voor zorgen dat je scoutings instellingen correct staan. Bij elke actiecode die je toevoeegt kan je ook aangeven of deze actiecode ervoor moet zorgen dat de speler in de rekrutering terecht komt of niet. Een actiecode zoals 'Contacteren' is bijvoorbeeld ideaal om aan te vinken.

Daarnaast kan je in de scoutings instellingen ook de verschillende rekruteringsfases gaan bepalen en toevoegen. Van zodra de instellingen correct zijn ingesteld kan je interessante spelers in de rekrutering gaan plaatsen. Hiervoor dien je in het spelersbestand of in de testperiodes een actiecode in te geven die gekoppeld is aan de rekruteringsfases ('Contacteren' in het bovenstaande voorbeeld).

De speler staat standaard in de eerste fase van de rekrutering. Om de status van een speler te veranderen, klik en sleep je de speler naar een andere kolom. Er zal vervolgens een pop-up verschijnen waar je een opmerking kan toevoegen over de verandering van rekruteringsfase van de speler. Elke wijziging wordt bijgehouden en je kan op elk moment het rekruteringsdossier van de speler raadplegen door op zijn/haar naam te klikken.

In het rekruteringsdossier kan je tevens op de rode button 'Rekrutering beëindigen' klikken. Wanneer je dit doet wordt er een nieuwe popup geopend waar je een beslissing kan ingeven, een opmerking, een nieuwe actiecode, een nieuwe club en een nieuw team. Wanneer je hier je eigen club ingeeft, heb je de mogelijkheid om de speler meteen toe te kennen aan het juiste team van je club.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)