Instellingen

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Algemeen

Deze standaard teksten ga je gebruiken bij het uitsturen van de planning van de testspeler naar de club van de speler of de speler zelf. Klik op de blauwe knop 'Standaard bericht' om de tekst toe te voegen.

  • Toevoegen: Het toevoegen van een extra taal

  • Aanpassen: Het opmaken of aanpassen van de tekst

  • Verwijderen: De tekst en de taal verwijderen
Wanneer je een planning gaat uitsturen naar de club kan je kiezen tussen de e-mails die gelinkt zijn aan de huidige club van de testspeler in Administratie > Contactpersonen.

Testperiode beslissingen

Na afloop van een testperiode kan je een beslissing gaan uitsturen naar de testspeler. De standaard beslissingen kan je hierin toevoegen. Bij het toevoegen van een beslissing kan je via de blauwe button 'Standaard bericht' ook een standaard tekst gaan invullen.

Ratings

Deze instelling wordt gebruikt om spelers een algemene beoordeling van geleverde prestaties te geven in de Scouting module. Via Testsperiodes, scoutingsverslagen of snelle ratings kan een trainer of scout de ratings ook gebruiken om de performance en het potentieel van de speler te beoordelen.

Via de groene 'Toevoegen' knop kan je nieuwe ratings toevoegen:

  • Naam: De benaming van de rating

  • Beschrijving: Extra informatie over de rating

  • Achtergrond- en tekstkleur: De kleur voor de rating

  • Toon op rapport: Wanneer je dit aanvinkt zal de rating worden weergegeven op het veld in het scoutingsverslag

Actiecodes

De opvolgingsacties die moeten gebeuren nadat een speler beoordeeld/gescout is, kan je via deze tab gaan instellen. Deze actiecode kan je toevoegen via Testperiodes of via het Spelersbestand. Wanneer je 'Rekruteren' gaat aanvinken zal de speler automatisch in de tab Rekrutering komen te staan wanneer je deze actiecode aan hem/haar toekent .

Wanneer een speler in de tab 'Rekrutering' staat kan je de actie code niet wijzigen zolang deze in 'Rekrutering' staat.

Rekruteringsfases 

Zodra het rekruteringsproces van een speler is gestart om de aansluiting binnen de club af te ronden kan je deze toevoegen in de tab 'Rekrutering' (door het toekennen van een actiecode waarvoor 'Rekruteren' is aangevinkt). Je kan hier verschillende fases toevoegen die de speler moet doorlopen om tot een uiteindelijke transfer te komen. Standaard start een nieuwe speler in Rekrutering in de fase 'Spelers'.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)