Instellingen & Rechtenbeheer

Instellingen

Binnen de instellingen heb je drie functionaliteiten:

1. Oefeningen in validatie

Wanneer een oefening is aangemaakt, is deze niet automatisch voor iedereen zichtbaar. Enkel voor de auteur zal deze oefening al toegevoegd zijn in de lijst. De persoon die het recht 'alle oefeningen/trainingen aanpassen' heeft, moet deze oefening eerst valideren voordat ze voor iedereen zichtbaar is in de databank. Is de auteur van de oefening in het bezit van het bovenstaand recht dan hoeft de oefening geen validatie meer te krijgen.

1. Trainingen in validatie

Wanneer een training is toegevoegd, is deze niet automatisch voor iedereen zichtbaar. Enkel voor de auteur zal deze training al toegevoegd zijn in de lijst. De persoon die het recht 'alle oefeningen/trainingen aanpassen' heeft, moet deze training eerst valideren voordat ze voor iedereen zichtbaar is in de databank. Is de auteur van de training in het bezit van het bovenstaand recht dan hoeft de training geen validatie meer te krijgen.

1. Categorieën
    1. Via de tab 'Categorieën' kan je verschillende categorieën en subcategorieën gaan toevoegen. Dit zorgt ervoor dat je de verschillende oefeningen en trainingen aan de juiste categorie kan gaan linken. Het zorgt er ook voor dat je kan bekijken op welke categorieën of soort oefeningen je spelers en teams trainen.
    2. De intensiteit geeft aan hoe zwaar de training was. Zo kan je de intensiteit goed opvolgen van je trainingen en een goed gemiddelde proberen te vinden.
    3. Een klassiek type oefening is een opwarming, tussenvorm, wedstrijdvorm of cooling down. Aan jullie om deze standaard aan te passen of er nog meer toe te voegen.
    4. In de tab 'Tactieken' kan je verschillende soorten tactieken gaan toevoegen zoals standaardsituaties in balverlies & balbezit, pressing, ...

Rechtenbeheer

Hieronder vind je de verschillende rechten voor deze module terug en de uitleg van deze rechten:

1. Toegang tot oefenstof databank

Met dit recht heb je toegang tot alle oefeningen en trainingen in de oefenstof, je zal alleen maar kunnen consulteren.

1. Oefeningen & trainingen toevoegen

Met dit recht kan je zelf oefeningen en trainingen toevoegen.

1. Toegang tot instellingen

Met dit recht kan de gebruiker de categorieën, intensiteit en types toevoegen en verwijderen.

1. Alle oefeningen & trainingen aanpassen

De gebruiker kan bepalen welke oefeningen/trainingen voor iedereen zichtbaar worden. De gebruiker die dit recht heeft zal ook de persoon zijn die de oefeningen/trainingen nog kan aanpassen na validatie.