Internationals opvolgen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Wanneer je de naam van je federatie of land in de linker modulebalk ziet, wilt dit zeggen dat je internationals in jouw club hebt. Onder deze module kan je de opvolging doen van al je jeugdinternationals en A-internationals. 

  1. Spelersoverzicht

Hier krijg je een overzicht van al je internationals, bovenaan kan je sorteren op ploeg. Door op een foto te klikken krijg je al de statistieken van deze speler als international. Zo zie je zijn trainingsstatistieken, wedstrijden, evaluaties en medische opvolging en video analyses over deze speler. 

  1. Planning

Onder planning vind je het programma (alle trainingen en wedstrijden) voor alle nationale ploegen. Boven kan je filteren op categorie. 

  1. Selecties

Hier kan je alle selecties vinden van de nationale ploeg. In het vet staan alle spelers van jouw club. Het is ook mogelijk om hier de oproepingsbrief te consulteren. 

  1. Leerlingen topsport

Hier krijg je een overzicht van alle topsport-studenten uit jouw club. Net als bij je internationals kan je op hun foto klikken om meer informatie te krijgen over hun trainingen, wedstrijden,... bij de topsport.

  1. Topsportplanning 

Hier vind je de planning van de topsporttrainingen en wedstrijden. 

  1. Medisch

Een overzicht over alle medische aanpassingen die door de nationale ploeg zijn ingegeven voor één van jouw spelers. 

  1. Beeldbank

Consulteer alle videos die worden gedeeld door de nationale ploeg. 


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)