Doelstelling opvolgen

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via het webplatform

Je kan een doelstelling opvolgen door op de rij van de doelstelling te klikken. Er zal vervolgens een pop-up openen waar alle informatie over de doelstelling terug te vinden is. Indien er een video is gekoppeld aan de doelstelling kan deze van hieruit ook bekeken worden.

Van zodra er een evaluatie is gegeven door een stafflid of jezelf, zal er een lijngrafiek worden weergegeven. Naarmate er meer evaluaties in de tijd worden gegeven op de doelstelling, zal de progressie of regressie duidelijk te zien zijn.

Door op de groene knop 'Voeg evaluatie toe' te klikken, kan je als speler een score van 1 tot 5 toekennen aan je doelstelling.

Via de mobiele app

Onder de widget 'Doelstellingen' kan je zowel de oude, huidige als toekomstige doelstellingen raadplegen. Door op een doelstelling te klikken kan je alle informatie terugvinden. Onder de tab 'Evaluaties' zie je de evaluaties van die doelstelling die zowel jijzelf als een stafflid heeft gegeven. Door bovenaan rechts op het '+' teken te klikken, kan je een nieuwe evaluatie gaan invullen voor deze doelstelling. Nadat je een score hebt geselecteerd dien je op het vinkje bovenaan rechts te klikken om de score te bewaren.