Doelstelling opvolgen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Je kan een doelstelling opvolgen door op de rij van de doelstelling te klikken. Er zal vervolgens een pop-up openen waar alle informatie over de doelstelling terug te vinden is. Indien er een video is gekoppeld aan de doelstelling kan deze van hieruit ook bekeken worden.

Van zodra er een evaluatie is gegeven door ofwel een stafflid of de speler zelf, zal er een lijngrafiek worden weergegeven. Naarmate er meer evaluaties in de tijd worden gegeven op de doelstelling, zal de progressie of regressie duidelijk te zien zijn.

Doelstelling evalueren als stafflid

Door op de groene knop 'Nieuwe evaluatie' te klikken, kan je als stafflid een score van 1 tot 5 toekennen aan de doelstelling van de speler.

Doelstelling evalueren als speler

De speler kan de eigen doelstelling evalueren via het platform (zoals hierboven beschreven) of via de mobiele applicatie onder 'Doelstellingen'. Hier kan de speler zowel de oude, huidige als toekomstige doelstellingen raadplegen. Door op een doelstelling te klikken kan de speler alle informatie terugvinden. Onder de tab 'Evaluaties' ziet de speler de evaluaties van die doelstelling die zowel hijzelf als een stafflid heeft gegeven. Door bovenaan rechts op het '+' teken te klikken, kan de speler een nieuwe evaluatie gaan invullen voor deze doelstelling. Nadat de speler een score heeft geselecteerd dient die op het vinkje bovenaan rechts te klikken om de score te bewaren.