Medische testen

Team

Via deze pagina krijg je een overzicht van de laatste medische testen van het geselecteerde team in de filter rechtsboven. Door op 'Personaliseer kolommen' te klikken kan je gaan bepalen welke testen je wenst te zien. Via de 'Afdrukken' knop kan je de resultaten op een bepaalde test gaan afdrukken voor een team of individuele speler.

Hoe een medische test toevoegen?

Klik bovenaan links op de groene 'Toevoegen' knop om een nieuwe test toe te voegen. Je kan nu voor elke speler van het gekozen team de resultaten van de testen gaan invullen. Door te klikken op het vinkje ga je het resultaat bevestigen. Het vinkje zal vervolgens groen kleuren. Van zodra alle gegevens zijn ingevoerd kan je op de gele knop 'Resultaten' klikken om een overzicht te krijgen van de ingevoerde waarden.

Wanneer je een foute waarde van een test hebt ingegeven voor een bepaalde speler, dien je terug op de 'Toevoegen' knop te klikken en vervolgens bovenaan rechts de datum te kiezen waarop de test is ingevoerd. Je kan de foute waarde nu gaan wijzigen in de correcte waarde.

Speler

Via deze tab kan je alle testen van een bepaalde speler gaan bekijken. Bepaal bovenaan welke speler en welke testen je allemaal wenst te zien via de filters. Je ziet vervolgens een overzicht van alle medische testen die jullie in de loop van zijn of haar sportieve carrière hebben afgenomen en dit zowel in tabel- als grafiekvorm.