Ideeën

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

De Ideeën module is enkel beschikbaar voor de persoon die bij ons staat ingesteld als SPOC (Single Point Of Contact).

Via deze module kan je als administrator nieuwe ideeën naar ontwikkeling gaan toevoegen of stemmen op ideeën van andere admins om het ProSoccerData platform te verbeteren.

Je kan een nieuw idee toevoegen door bovenaan links op 'Add a new idea' te klikken. Je kan nu een titel geven aan het idee en een beschrijving. Daarnaast kan je het ook linken aan een specifieke categorie binnen PSD. Klik ten slotte op 'Share idea' om je idee toe te voegen.

Zorg er steeds voor dat je het idee toevoegt in het Engels zodat het verstaanbaar is voor alle PSD gebruikers.

Door op een bepaald idee te klikken, krijg je meer informatie te zien en kan je ook een commentaar plaatsen. Stemmen op een idee doe je door op de 'Vote' knop te klikken. Deze zal dan geel kleuren in plaats van grijs.