Uitbetalingen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Bepaal via de uitbetalingen hoeveel vergoeding de staffleden ontvangen per training of wedstrijd en registreer de betalingen.

Hoe worden het aantal prestaties bepaald?

Een training of wedstrijd wordt als een prestatie gezien wanneer het stafflid is ingevuld in de 'Training geleid door' sectie bij trainingen of één van de staffsecties bij een wedstrijd. In onderstaande afbeelding worden Jan Janssens & Trainer Test geregistreerd als stafflid tijdens deze training. Hierdoor zullen ze allebei 1 trainingsprestatie krijgen in de 'Uitbetalingen' module.

Bepaal de vergoeding & bevestig de uitbetaling

Je kan de vergoeding voor een wedstrijd/training bepalen door op de oranje knop 'Aanpassen' te klikken. Onder de kolommen 'Training' en 'Wedstrijd' kan je nu bepalen hoeveel elk stafflid krijgt per wedstrijd/training.

Wanneer je de betaling wilt uitvoeren, klik je op het groene vinkje aan de rechterkant onder de kolom 'Acties'. Zodra je dit gedaan hebt, worden alle trainings- en wedstrijdkolommen teruggezet en wordt de betaling gearchiveerd. Rechtsboven kan je filteren op een bepaalde periode en op een bepaalde groep leden die je in het controlepaneel hebt toegevoegd. Bijvoorbeeld om de prestaties te zien van alle trainers gedurende de laatste maand.

Raadpleeg de betalingshistoriek

Je kan de historiek van de betalingen raadplegen door op de gele 'Historiek' knop te klikken. Zodra het pop-up venster 'Historiek' verschijnt, kan je deze historiek afdrukken door rechtsonder op de gele 'Afdrukken' knop te drukken.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)