Betalingsverzoeken versturen

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Na het aanmaken van je inkomstenpost kan je betalingsverzoeken versturen naar je clubleden. Door het klikken op de inkomstenpost in de linkse tabel krijg je aan de rechtse kant een tabel met alle clubleden die reeds werden toegevoegd aan de inkomstenpost. Via 'Leden toevoegen' kan je hier extra leden aan toevoegen.

Indien je een clublid uit de inkomstenpost wenst te verwijderen kan je de rode button gebruiken naast zijn/haar naam. Zodra het betalingsverzoek naar een clublid is verstuurd kan je deze niet meer verwijderen, indien je deze alsnog wilt verwijderen dien je de factuur van het clublid te crediteren.

Zodra er een betalingsverzoek is verstuurd naar een clublid kan je deze niet meer aanpassen!

Via de tabs 'Niet verstuurd' of 'Verstuurd' krijg je meteen een overzicht aan wie er wel (of nog niet) een betalingsverzoek werd verstuurd. Als je op de dropdown button klikt krijg je de mogelijkheid om het betalingsverzoek te versturen naar alle leden op de pagina of meteen naar alle leden die in deze inkomstenpost werden toegevoegd. Via het zoekveld 'Snel zoeken' kan je ook meteen zoeken op een specifieke naam.

Via de blauwe button 'Preview' krijg je een voorbeeld van hoe de factuur er zal uit zien wanneer deze zal verstuurd worden. De informatie die je vooraf invulde in het departement of de inkomstenpost zal hier ook in worden weergegeven.

Indien er een template gekoppeld is aan het departement kan je via deze Preview bekijken hoe deze zal getoond worden.

Individuele factuur wijzigen

Via de gele button 'Aanpassen' kan je individuele wijzigingen toebrengen aan de factuur van een clublid.

Korting

Je kan een korting toekennen aan een factuur waarna dit vervolgens ook zal worden weergegeven op de factuur zelf. De reden voor deze korting zal niet zichtbaar zijn voor het clublid.

Afbetalingsplan

Voor clubleden die de factuur in meerdere keren wensen te betalen kan je een afbetalingsplan opstellen.

  • Aantal afbetalingen: je geeft aan in hoeveel keer het clublid de factuur wenst te betalen.

  • Geplande betaling: Afhankelijk van de aantal afbetalingen zal het totaalbedrag automatisch worden verspreid over de verschillende afbetalingen. Dit kan je zelf ook manueel aanpassen, maar ingevulde bedragen moeten telkens overeenkomen met het totaalbedrag.

  • Verzend- en uiterste betaaldatum: Afhankelijk van de betalingstermijn dat je invulde in het departement zullen de data automatisch worden ingevuld. De verzenddatum van de volgende factuur zal telkens volgen op de uiterste betaaldatum van de vorige factuur. Deze kan je ook manueel gaan aanpassen.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)