Spelers

Bijgewerkt door Amber De Smet

Via deze tab kan je de volledige spelersadministratie gaan beheren en ook nieuwe spelers gaan toevoegen. Bovendien bepaal je zelf welke kolommen zichtbaar moeten zijn via de knop 'Personaliseer kolommen'.

Naast de filter 'Eigen spelers' kan je ook kiezen voor 'Andere club' om een overzicht te krijgen van spelers van andere clubs die in jullie platform zijn toegevoegd (dmv wedstrijdbladen, scouting, manuele toevoeging, opladen excel lijst).

Door op een speler zijn naam of voornaam te klikken, kom je terecht op zijn spelersprofiel waar alle ingevoerde data gecentraliseerd wordt.

Nieuwe speler toevoegen

Klik op de groene 'Toevoegen' knop indien je een nieuwe speler wenst toe te voegen. In de popup die zich opent kan je de speler gaan zoeken op naam in de centrale database. Indien je de speler hier terugvindt zal info zoals naam, voornaam, geboortedatum en club automatisch worden ingevuld. Indien je de speler niet terugvindt via de zoekbalk dan dien je zelf de naam en voornaam in te vullen. Wanneer je bij club je eigen club invult dan zal de speler zichtbaar zijn onder de filter 'Eigen spelers'. Geef je een andere club op dan zal de speler terug te vinden zijn onder de filter 'Andere club'.

Wanneer je een account wenst te creëren voor deze speler vul dan zeker een e-mailadres in. Daarnaast kan je na het invullen van je club de speler ook meteen aan het juiste team koppelen.

Administratieve gegevens aanpassen

Door op de oranje button 'Aanpassen' te klikken kan je bepaalde info van een speler gaan toevoegen, wijzigen of verwijderen. Als je een speler zijn club gaat wijzigen zal er een waarschuwingsbericht verschijnen om te melden dat de speler geen toegang meer zal hebben tot PSD en ook verwijderd zal worden uit alle toekomstige trainingen. Als je een speler zijn team gaat wijzigen zal er eveneens een bericht verschijnen waar je kan aangeven of de speler dient verwijderd te worden uit alle toekomstige trainingen van zijn vorig team.

Gegevens exporteren

Via de 'Download' knop kan je de hele spelersadministratie ook gaan exporteren naar een excel file. Dit kan interessant zijn voor bv het aanvragen van subsidies, maar ook wanneer je aanpassingen moet doen voor meerdere spelers. Na de aanpassingen kan je de excel lijst ook opnieuw opladen via Controlepaneel > Functies > Lijsten opladen > Spelers.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)