Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Op deze pagina krijg je een overzicht van alle video's die zijn opgeladen in de Beeldbank module. Je kan de video's gaan sorteren op uploaddatum, datum van de video of lengte van de video. Indien gewenst kan je ook kiezen om meer of minder video's op 1 pagina te zien. Daarnaast kunnen de video's ook worden weergegeven in een lijst.

Aan de linkerkant kan je gaan filteren op basis van een inhoudstype, team, club, speler, videocategorie of type om de zoekopdracht te verfijnen. Bovendien kan je ook de 'Snel zoeken' functie gebruiken om een specifieke video te zoeken. Het is ook mogelijk om de filters van je huidige zoekopdracht op te slaan om zodoende gestandaardiseerde zoekfilters te kunnen gebruiken in de toekomst. Elke gebruiker met toegang tot de beeldbank module kan persoonlijke filters aanmaken en opslaan door op de groene knop 'Filter opslaan' te klikken.

Gebruikers met het recht 'Beheer beeldbankmodule' kunnen hun opgeslagen filters tevens delen met andere gebruikers.

Video opladen

Voor meer informatie over het opladen van een video klik hier.

Maak nieuwe afspeellijst

Voor meer informatie over het aanmaken van een nieuwe afspeellijst klik hier.

Videoplan

Voor meer informatie over het videoplan van je clubplatform klik hier.