Maak nieuwe afspeellijst

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Je kan een nieuwe afspeellijst aanmaken om bepaalde fases uit verschillende video's samen te voegen. Zo kan je een analyse maken van een bepaalde speler of kan je een bepaalde fout tijdens verschillende wedstrijden bundelen om vervolgens te delen met je spelers. Door op de gele knop 'Maak nieuwe afspeellijst' te klikken zal er zich een pop-up openen waar je de de informatie van de afspeellijst kan invullen.

In de afspeellijst kan je vervolgens nieuwe clips toevoegen door op de groene knop 'Nieuwe clip' te klikken. Je hebt vervolgens de keuze uit:

  1. Video: Het toevoegen van reeds aangemaakte clips in video's

  1. Slide: Het toevoegen van slides om vervolgens tussen de verschillende clips te plaatsen. Zo kan je een onderscheid maken tussen de verschillende clips. De slides kan je aanmaken via de Beheer tab, meer informatie vind je in dit artikel.

Via de video zelf kan je ook clips gaan toevoegen of een nieuwe afspeellijst gaan aanmaken. Wanneer je enkele clips hebt aangemaakt kan je deze aanvinken en vervolgens toevoegen aan een bestaande of nieuwe afspeellijst.

Hoe je clips kan aanmaken leggen we uit in dit artikel.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)