Videoplan

Bijgewerkt door Amber De Smet

Indien je het recht 'Beheer beeldbankmodule' hebt, kan je via de knop rechts bovenaan de volgende informatie terugvinden over het videoplan van je platform:

• Hoeveel beschikbare opslagruimte er nog is voor video's

• Kwaliteit van de opgeladen video's

• Prijs per maand voor het huidig videoplan

• Gebruiksperiode van de videomodule

Wanneer je klikt op 'Wijzig plan' kan je de verschillende videoplannen raadplegen:

1. Gratis: Maximaal 5 uur opslagruimte (480p videokwaliteit)
  2. Basis: Maximaal 60 uur opslagruimte (720p videokwaliteit)
  3. Medium: Maximaal 150 uur opslagruimte (720p videokwaliteit)
  4. Pro: Maximaal 350 uur opslagruimte (1080p voetbalkwaliteit)
  5. Ultimate: Ongelimiteerd (1080p videokwaliteit)
Het maximaal aantal uren is geldig voor 12 maanden!

Indien je van plan wilt wijzigen, kan je simpelweg klikken op de gele knop 'Contacteer sales' onder het gewenste plan. Ons sales departement zal vervolgens contact opnemen met jou om dit in orde te brengen.

Gebruik & facturering

Elke video die wordt opgeladen zal verschijnen onder de tab 'Gebruik & facturering' van de Beheer pagina van de beeldbank. Als je een video verwijdert zal de overeenstemmende lengte van de video terug vrijkomen.

Een afspeellijst is een verzameling van clips van opgeladen video's. Aangezien de duur van de oorspronkelijke video reeds in rekening is gebracht, zal de duur van de clips niet extra meegeteld worden. Indien de oorspronkelijke video's verwijderd worden, zal dit wel gebeuren.