Hoe clips aanmaken?

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Een clip is een fragment uit een video. Je kan deze fragmenten aanmaken met als bedoeling ze op het spelersprofiel te bewaren of om het fragment te gebruiken in een afspeellijst.

Je kan enkel clips aanmaken van video's die vanaf 22 januari 2019 in de Beeldbank werden opgeladen.

Een clip kan je op 2 manieren aanmaken:

1. Clips manueel aanmaken

Door de video te openen > Mijn Clips > op de groene knop 'Clip aanmaken' te klikken. Je kan nu clips gaan aanmaken van de video. Je bepaalt vervolgens zelf de naam, de beschrijving, de spelers en de tags van het fragment.

1. Via een Tag clips aanmaken
    1. Een actie die getagd werd kan je omzetten naar een clip (via de tab Acties/Labels) door met de rechtermuisknop op de tag te klikken en vervolgens 'Clip aanmaken' te selecteren.
    2. Via de tab Acties/Labels kan je ook verschillende acties gaan zoeken om er vervolgens in bulk clips van te maken of toe te voegen aan een afspeellijst. Selecteer verschillende 'Acties' en klik dan op de groene knop 'Maak clips'. Er zal een pop-up openen waar je kan aanvinken voor welke tags je een clip wenst te maken of wenst toe te voegen aan een afspeellijst. Op deze manier kan je bijvoorbeeld clips maken van al de doelpunten die je hebt getagd tijdens een wedstrijd.