Spelers

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via deze pagina kan je alle administratieve gegevens van jouw spelers raadplegen. Bovendien bepaal je zelf welke kolommen zichtbaar moeten zijn via de knop 'Personaliseer kolommen'.

Door op een speler zijn naam of voornaam te klikken, kom je terecht op zijn spelersprofiel waar alle ingevoerde data gecentraliseerd wordt.

Via de 'Download' knop kan je de administratieve gegevens ook gaan exporteren naar een excel file.