Dubbele spelers samenvoegen

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Heb je twee of meerdere spelers in je platform die eigenlijk dezelfde zijn? Dan kan je de informatie die aan het spelersprofiel hangt van deze spelers hier samenvoegen. Onder functies > dubbele spelers samenvoegen kan je de naam intikken van de dubbele speler door gebruik te maken van de 'snel zoeken' functie rechtsboven. Vervolgens kan je twee of meerdere spelers aanvinken en op de knop 'samenvoegen' klikken.

Eenmaal je op 'samenvoegen' hebt geklikt kan je kiezen welke spelersnaam je wilt behouden. Kies hier best voor de spelerenaam met de kleinste ID.