Contactpersonen

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via deze tab kan je de volledige contactpersonen administratie gaan beheren en ook nieuwe contactpersonen gaan toevoegen. Bovendien bepaal je zelf welke kolommen zichtbaar moeten zijn via de knop 'Personaliseer kolommen'.

Door op een contactpersoon zijn naam of voornaam te klikken, kom je terecht op zijn profiel waar alle ingevoerde data gecentraliseerd wordt.

Nieuwe contactpersoon toevoegen

Klik op de groene 'Toevoegen' knop indien je een nieuwe contactpersoon wenst toe te voegen. In de popup die zich opent kan je de contactpersoon gaan zoeken op naam in de centrale database. Indien je de contactpersoon hier terugvindt zal info zoals naam, voornaam, geboortedatum en club automatisch worden ingevuld. Indien je de contactpersoon niet terugvindt via de zoekbalk dan dien je zelf de naam en voornaam in te vullen.

Administratieve gegevens aanpassen en exporteren

Door op de oranje button 'Aanpassen' te klikken kan je bepaalde info van een contactpersoon gaan toevoegen, wijzigen of verwijderen. Via de 'Download' knop kan je de hele contactpersonen administratie ook gaan exporteren naar een excel file. Dit kan interessant zijn wanneer je aanpassingen moet doen voor meerdere contactpersonen. Na de aanpassingen kan je de excel lijst ook opnieuw opladen via Controlepaneel > Functies > Lijsten opladen > Contactpersonen.