Exporteren van administratieve data

Bijgewerkt door Amber De Smet

In ProSoccerData kan je heel gemakkelijk administratieve data exporteren. In de administratieve module kan je bij de tabs spelers, medewerkers en contactpersonen bovenaan gaan filteren of gebruikmaken van de 'Snel zoeken' functie. Door op de download button te klikken, kan je een Excel bestand exporteren van alle actieve kolommen en rijen. De actieve kolommen kan je beheren via de knop 'Personaliseer kolommen'.

Hoe je data kan importeren vind je terug in dit artikel.