Profiel aanpassen

Klik hier om je naam en e-mailadres van je PSD account aan te passen. Als je hier iets wijzigt, wordt dit niet gewijzigd in het platform. Dit betreft de gegevens van je centrale account.

Wachtwoord wijzigen

Via deze weg kan je je wachtwoord wijzigen indien gewenst. Eerst dien je je oud wachtwoord in te geven en vervolgens 2x het nieuwe wachtwoord.

Vereisten voor het wachtwoord:

• Wachtwoord moet ten minste 8 karakters bevatten
  • Wachtwoord mag niet beginnen met een spatie
  • Wachtwoord mag niet eindigen met een spatie
  • Wachtwoord moet ten minste 1 hoofdletter bevatten
  • Wachtwoord moet ten minste 1 kleine letter bevatten
  • Wachtwoord moet ten minste 1 getal bevatten
  • Wachtwoord moet ten minste 1 speciaal karakter bevatten

Contacteer de clubadministrator

Klik hier als je een vraag hebt voor de clubadministrator. Je naam en e-mailadres zijn reeds ingevuld waardoor je meteen je bericht kan typen. Klik vervolgens bovenaan rechts op de blauwe knop om het bericht te versturen.

Over ProSoccerData

Door hierop te klikken word je doorgestuurd naar de website van ProSoccerData waar je meer informatie kan vinden over ons bedrijf.

Privacybeleid

Klik hier als je meer wenst te weten over het privacybeleid van ProSoccerData.

Gebruiksvoorwaarden

Hier kan je terecht om de gebruiksvoorwaarden na te lezen.