Teams doorschuiven

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Bij het begin van het seizoen gaan de spelers standaard één leeftijdscategorie hoger spelen. Alle spelers één voor één manueel aanpassen van ploeg in administratie zou een optie zijn die vrij veel tijd in beslag neemt. Om het jullie gemakkelijker te maken hebben we deze functie gecreëerd. Hier kan je alle spelers uit een bepaalde ploeg overzetten naar hun nieuwe team.

Zorg er eerst voor dat alle teams via Controlepaneel > Instellingen > Pre-setup > Teams gerangschikt zijn van oudste leeftijdscategorie naar jongste leeftijdscategorie.

Begin helemaal onderaan en plaats de jongste leeftijdscategorie ééntje hoger. (vb. U9 -> U10A). Doe dit nu voor alle categorieën.

Indien je bijvoorbeeld de U12 naar U13 plaatst, op volgende klikt en vervolgens de U13 naar U14 plaatst en weer op volgende klikt dan zullen al je spelers van U12 en U13 in de U14 groep zitten! Daarom is het dus belangrijk om maar één keer op 'Volgende' te klikken wanneer je alle categorieën hebt aangeduid.
Indien er uitzonderingen zijn (spelers die langer in één categorie spelen) dan kan je hun ploeg aanpassen in administratie.