Activiteiten inplannen

Bijgewerkt door Amber De Smet

In 'Mijn planning' kan je activiteiten inplannen door de grijze knop 'Activiteit toevoegen' in de kalender te slepen of door een periode in de kalender te selecteren. Er zal vervolgens een pop-up openen waar je verschillende mogelijkheden hebt. Als administrator kan je alle mogelijke activiteiten inplannen zoals trainingen, wedstrijden, consultaties, scoutingsopdrachten, activiteiten en afwezigheden

Bij trainingen, activiteiten en afwezigheden is het tevens mogelijk om een herhaling in te stellen op dagelijks, wekelijks of tweewekelijks. Daarnaast kan je ook instellen op welke dagen van de week deze herhaling moet terugkomen.

Een activiteit aanpassen kan door op de activiteit zelf te klikken en vervolgens op de gele knop 'Aanpassen'.

Mobiele app

Het is ook mogelijk om een wedstrijd, training of activiteit toe te voegen via de mobiele app. Hoe je dat kan doen, lees je hier​.