Team

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Het ingeven van performance resultaten doe je via deze pagina. Gebruik eerst de 'Personaliseer kolommen' filter om aan te vinken welke testen je wenst in te geven. Deze testen zullen vervolgens zichtbaar worden in de tabel. Daarna kan je op de groene 'Toevoegen' knop klikken om nieuwe resultaten in te vullen. Rechtsboven kan je altijd switchen van team waarvoor je de resultaten wilt invullen.

Wanneer je het resultaat van een test uit het verleden wilt wijzigen, moet je op de groene 'Toevoegen' knop klikken en vervolgens bovenaan de datum veranderen naar de datum van toen.