Op deze pagina kan je de teamstatistieken terugvinden van elk team. Bovenaan rechts kan je het gewenste team selecteren. Daarnaast kan je ook de gele filter gebruiken indien je de statistieken van de thuis- of uitwedstrijden, een bepaalde competitie, een bepaald seizoen of een bepaalde periode wilt zien.

In het 2e blokje zie je de wedstrijdstatistieken van andere spelers. Dit zijn alle spelers die meegedaan hebben aan wedstrijden van het geselecteerd team, maar die zelf aan een ander team zijn gelinkt of bij een andere club spelen (bv. testspelers).

Door op de groene 'Excel' knop te klikken kan je een excel file exporteren met alle wedstrijdstatistieken van het team. De statistieken van de spelerskern worden weergegeven in het eerste Excel-blad, de statistieken van de andere spelers kan je bekijken in het tweede Excel-blad.

Door op één van de kolomtitels te klikken, kan je bekijken wie het best of slechtst scoort op één van de titels.

In het 3e en 4e blokje zie je de gescoorde & geïncasseerde doelpunten van het team. In het invulveld aan de rechterkant kan je zoeken op een bepaalde speler, een bepaalde manier van doelpunt of een bepaalde minuut.

In de tab 'Trainingen' krijg je een overzicht van alle aan- & afwezigheden op de trainingen van het geselecteerde team. Via de 'Filter' knop kan je filteren op een bepaalde periode of een bepaald type training.

Onder de trainingsstatistieken kan je de details van de trainingssessies terugvinden op teamniveau. Deze grafieken zijn gebaseerd op de categorieën die je linkt aan de oefeningen in de tab 'Trainingsinhoud' van de trainingen van dat team. Meer informatie kan je hier terugvinden.