Trainingen

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Training zoeken

Op deze pagina krijg je een handig overzicht over alle trainingen die zijn aangemaakt en goedgekeurd.

In de linker kolom kan je heel gemakkelijk filteren door op een auteur, leeftijdscategorie, aantal spelers of aantal keepers te klikken. Je kan er ook voor kiezen om de 'Snel zoeken' functie te gebruiken en zo op een specifiek woord in de titel van de training te zoeken.

Rechts zie je een oplijsting van alle trainingen, je ziet ook onmiddellijk voor welke leeftijdscategorie de training is en voor hoeveel spelers & keepers. Door er nu op te klikken, krijg je meer details te zien.

Indien de training nog niet is gevalideerd kan de auteur de training nog aanpassen. Zodra dat de training is gevalideerd kan hij dit niet meer doen. Vanaf dat de validatie is gebeurd kan alleen de gebruiker die de trainingen valideert de trainingen nog aanpassen.

Training toevoegen

Wanneer je linksboven op de knop 'Training toevoegen' klikt, kan je beginnen met de uitwerking van je eigen training.

Bij het maken van een training moet je deze stappen volgen:

1. Details

Hier geef je algemene informatie over de training in zoals het thema, de leeftijdscategorie, de intensiteit en het aantal spelers & keepers. Het belangrijkste hier is echter het type training dat je wenst aan te maken. Je kan kiezen om een bestand toe te voegen. Dit is dan een uitgewerkte training waarop de verschillende oefeningen te zien zijn. Het bestand kan je onderaan opladen.

1. Oefeningen

Je kan er ook voor kiezen om een selectie van oefeningen te maken. Indien je hiervoor kiest krijg je links een tweede stap die je moet invullen. In deze tweede stap kan je de inhoud van de training invullen. Je kan er voor kiezen om bestaande oefeningen die onder de vorige tab “oefeningen” staan toe te voegen aan de training of je kan zelf nieuwe oefeningen gaan uittekenen.