Leerlingen

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Op deze pagina krijg je een overzicht van alle studenten of leerlingen die aan één van je scholen zijn gelinkt. Wanneer je meer informatie wilt over één van de leerlingen kan je klikken op zijn/haar naam waardoor je op het spelersprofiel terechtkomt. Hier kan je alle informatie raadplegen over de speler en tevens aanpassen door op de gele knop naast zijn/haar naam te klikken.

Bovenaan rechts kan je filteren op centrum en op school.