Beheer

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Via deze pagina kan je de module Extra-sportief gaan beheren en instellen.

Centra

Het centrum is de naam of het project waar de spelers hun opleiding volgen en waar ze dus school en voetbal combineren. Dit kan één project zijn maar dit kunnen ook meerdere centra zijn.

Via de groene 'Toevoegen' knop kan je een nieuw centrum gaan toevoegen. Eventuele wijzigingen aan een centrum kan je doorvoeren door op de gele knop te klikken. Als je op de blauwe knop 'Scholen' klikt, komt er een nieuwe tabel aan de rechterkant tevoorschijn waar je verschillende scholen aan dit centrum kan linken. Dit op voorwaarde dat de scholen reeds zijn toegevoegd in de tab 'Scholen' (zie volgende stap).

Scholen

Een nieuwe school kan je toevoegen door op de groene knop 'Toevoegen' te klikken. Wanneer je dit doet kan je algemene informatie over de school toevoegen. Je kan dit later nog aanpassen door op de gele knop te klikken. De blauwe knop staat je toe om leden per school te gaan toevoegen. De school zal dan automatisch ook worden toegevoegd in de module 'Administratie'.

Groepen

De extra-sportieve trainingen worden niet altijd in dezelfde groepen gehouden als de avond trainingen op de club. Daarom kan je hier verschillende groepen aanmaken en leden gaan toevoegen per groep.

Je kan leerlingen uit verschillende scholen aan één en dezelfde groep toevoegen.

Huisvestingen

Onder deze tab kan je de verschillende mogelijkheden van huisvesting toevoegen. Dit doe je door op de groene knop 'Toevoegen' te klikken. Door vervolgens op de blauwe knop 'Leden toekennen' te klikken, kan je verschillende spelers aan de huisvesting toevoegen.