Administratie

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Op deze pagina kan je de administratieve gegevens opvolgen van al je spelers die aan één van je scholen gelinkt zijn. Door op de gele knop 'Aanpassen' te klikken, kan je de administratieve gegevens aanpassen. Om meer kolommen zichtbaar te maken kan je klikken op de 'Personaliseer kolommen' button rechtsboven.

De aanpassingen die je hier doet, zullen ook onder de module 'Administratie' zichtbaar zijn.