Kalender

Bijgewerkt door Amber De Smet

Wanneer je onderaan in de mobiele app op 'Kalender' klikt heb je de keuze uit 2 mogelijke kalenders namelijk: Mijn kalender & Clubkalender.

Video handleiding

Mijn kalender

Door bovenaan rechts te kiezen voor de button met het truitje krijg je jouw persoonlijke kalender te zien. Hier krijg je alle events (trainingen, wedstrijden en activiteiten) te zien waar jij aan gelinkt bent. Door te klikken op een bepaald event zal je meer informatie krijgen zoals afspraakuur, locatie, reacties op het event, aan- & afwezigen, ...

Clubkalender

Bovenaan rechts vind je naast de button voor je persoonlijke kalender ook de button voor de clubkalender. In de clubkalender vind je alle trainingen en wedstrijden terug van alle teams. Daarnaast zullen ook de activiteiten van de club zoals een eetfestijn of een paasstage terug te vinden zijn. Door op een bepaald event te klikken krijg je wederom meer informatie te zien.

Filter

In beide kalenders kan je steeds gebruik maken van de filter button om bepaalde events en/of teams te zien. Zo kan je in de clubkalender bijvoorbeeld alle activiteiten van de U14 weergeven.

Toevoegen van een wedstrijd, training, activiteit of afwezigheid

Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit de kalender een wedstrijd, training, activiteit of afwezigheid toe te voegen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van je rechten die zijn ingesteld door de clubadministrator. Klik op het plusteken bovenaan en kies welk event je wenst toe te voegen. Daarna vul je, net zoals op het webplatform, alle nodige informatie in. Opslaan doe je door bovenaan rechts te klikken. Het toegevoegde event zal ook meteen zichtbaar worden op het webplatform. Voor meer info klik hier.