Wedstrijd, training, activiteit of afwezigheid toevoegen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Door in de kalender bovenaan op het plusteken te klikken kan je een wedstrijd, training, activiteit of afwezigheid gaan toevoegen. Na het invullen van de nodige informatie kan je bovenaan rechts op de knop klikken om op te slaan.

Wedstrijd

Vul alle praktische informatie zoals datum, uur, wedstrijdtype en wedstrijdduur in. Bij het invullen van de clubs zal je merken dat 1 van de 2 clubs je eigen club moet zijn (dit wordt automatisch aangepast).

Indien je een wedstrijd wilt toevoegen tussen 2 externe clubs, kan je dit doen door een activiteit toe te voegen.

Na het invullen van de praktische info kan je onderaan rechts doorklikken naar de volgende tabs en finaal naar het overzicht. Vanop de overzichtspagina kan je de nieuwe wedstrijd opslaan door bovenaan rechts te klikken.

Training

Net zoals bij het toevoegen van een wedstrijd dien je bij de training ook de praktische informatie aan te vullen. Daarna kan je onderaan rechts doorklikken naar de volgende tabs en ten slotte naar het overzicht. Vanop de overzichtspagina kan je de nieuwe training opslaan door bovenaan rechts te klikken.

Activiteit

Zoals bij het toevoegen van een wedstrijd en training, dien je bij de activiteit ook de praktische informatie aan te vullen. Daarna kan je onderaan rechts doorklikken naar de volgende tabs en tot slot naar het overzicht. Vanop de overzichtspagina kan je de nieuwe activiteit opslaan door bovenaan rechts te klikken.

Afwezigheid

Geef via deze functie (langdurige) afwezigheden in van spelers. Vul in om welke speler(s) het gaat en wat de reden van de afwezigheid is, bv. vakantie. Geef daarna aan voor welke periode de afwezigheid is.

De speler zal automatisch op afwezig komen te staan op alle events waaraan hij gelinkt is gedurende deze periode.