Wachtwoord vergeten

Bijgewerkt door Amber De Smet

Indien een clublid zijn/haar wachtwoord is vergeten, kan hij/zij het wachtwoord steeds opnieuw gaan instellen door op 'Wachtwoord vergeten?' te klikken op de loginpagina. Er zal een pagina openen waar het clublid zijn/haar e-mailadres kan invullen en vervolgens op 'Verzenden' klikken. Het clublid zal nu een e-mail ontvangen op het opgegeven e-mailadres om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Via www.prosoccerdata.com kan je inloggen door bovenaan op de login knop te klikken. Hierdoor word je doorgestuurd naar de centrale loginpagina.